09 April 2011

malacca..! here i come (Part 2)

salam readers~

sambungan dari entry nih.. lepas puas merehatkan badan, bangun tengah hari tuh siap2 bagai, terus pergi mengisi perut.. before that pergi pick up si HS dulu... Heidi Shafiq tu lah! time makan jew then hantar balik ke rumah sewa beliau! then perlu menemui seorang lagi yang dah lama tidak ketemu.. Tyka Havoc! mahu gegaq melaka tu dengar die jerit tau...


cik tyka yang chumel!

tyka bawak pergi masjid! oh! insaf jap.. tepi masjid ade pantai yang tak de orang.. boleh snap pic dengan suka hati nya..








budak duduk bandar teruja tengok pantai!




dengan tyka tak lama sebab die kene masuk kerja balik.. lepas hantar tyka, terus gerak ke JJ baru.. sebab kami nak karok..! fav activity time diploma same2 dulu. weekend je pergi karaoke.. bila dah duduk jauh dah tak leh spend time same2.. sorang nyanyi 6 lagu.. total 24 songs! pastu terjerit2 mane taknye bila habis je suara dah tak de.. tapi kami puas!


lepas karaoke basah tekak dengan Cool Blog!
malam pulak sara and cimi bawak jalan2 dekat kg.morten... ouch! saya teruja.. kampung ni sangat cantik dan unik.. muka tak malu pergi tangkap gambar depan rumah orang..


see! muka tak malu!





ini rumah cik Intan payung!

aku rembat je motor sape nih!

selalu duk tengok sis Intan duk posing dekat tangga ni,,
nak jugak kan!

lepas puas buat muka tak malu, kami pergi makan dekat kedai asam pedas.. not bad la jugak.. then lepak dekat tempat yang aku tak tahu name.. main2 belon..malam tuh kami tak overnite sebab esok nak balik K.L dah.. perlu bangun awal pagi!

Continue to Part 3.. More info blog Cimi n Jan okeh!

3 comments:

m!S$ sImpLe.. said...

tapi kan kan kan,
walaupun entry aku,ko&cimi sama jerk tentang melaka,gamba pun same jerk...
dan ade 1 yg berbeza...background music!!!
hurmm syahdu jerk aku bace entry ko sbb lagu blog ko...sob sob....miss u dear so much!!!

✿ CikCimi said...

tempat tak tawu nama tuh dataran ayer keroh laaa. =.="

bukudiarysofea said...

Tah. Lagu sedeh betol T______T
Ha yang tu pun motor sis intan. Dia pun terkezut kita pergi ruma die, ta pasal2 kang kena hempuk dgn owner ruma. Nasib2. Haha.