13 September 2011

Photoshoot Raya ke 8 : Times Square!

salam readers~~

dah lepas part photoshoot di taman tasik perdana, sekarang part photoshoot di Times Square plak,, bajet macam photoshoot prewedding pulak kan?? tak puas bergolek-golek dekat taman tasik perdana, esok tu pulak si cecimi and jannh p times square sebab nak jumpe pakwe jannh! wuuu.. bf baru tuh! so wajib perkenalkan dengan kami dulu.. dah jadi kebiasaan bile ade bf baru jew, haruslah berkenal-kenalan dengan teman-teman rapat gf dieorang nih! *ayat macam selalu tukar boyfriend kan? err.. tapi nak cakap, kami wajib kenal!
aku tak join dengan dieorang time nih, sebab aku pelajar cemerlang yang wajib pergi ke kelas tanpa ponteng-ponteng bagai lagi. kelas pun boleh tahan penuh! ade gaps sejam je p jumpe dieorang, nasib dekat UNIKL dengan Times Square tuh!

boipren baru jannah! 

pastu teman cik cimi dengan adik die p low yat sebab dieorang nak beli external, tinggalkan si jannah dengan boipren die berdua dekat times square, kasi can kejap, sebab sat lagi boipren die nak balik lumut dah. dah far far away, boipren die navy woi! nak lunch pun tak sempat time tuh sebab aku just ade gaps only 2 hours! round-round lowyat, pilih-pilih external, ngam-ngam 2 jam, so terus bergegas balik UNIKL semula, sebab ade kelas 12.30.. sadis betul!

senyuman gigi menawan!

dieorang bercontinue party bagai dekat Times Square tuh, aku teruskan mengadap muka lecturer dengan otak duk melayang-layang pe la dieorang duk buat nih! pukul 4.30 habis kelas, dieorang jemput aku dekat pintu masuk UNIKL, terasa diriku berharga! kelas tingkat 7 sanggup turun tangga sebab tak sabar nak jumpe nih!

sepanjang aku dekat UNIKL, tahu pe dieorang buat??

p makan kfc! siap kene belanja pulak tuh!


p karok! yang ni tak tahan nih!
geram je aku kot!
then lepas jemput aku bagai, terus gerak p LRT sebab si jannah nak belanja kami makan! die dah kerja, kami nih student, haruslah kami dibantu! masa pun tak banyak sebab masing-masing nak balik dah, si sara nak balik melaka, si jannah nak balik gombak.. p k.l sentral je lah... plus perut aku dari pagi tak sumbat ape, just 2 biji nugget cimi bekal dengan cool blog SAHAJA! mane tahan wooo! 

dekat LRT pun gigih snap snap picture!



perut dah ala-ala buncit, memasing pun dah ready nak gud bye bagai, memasing ade komitmen masing-masing, panjang umur jumpe lagi, bukan jauh pun, bangsar -gombak, bukan jauh pun kl-melaka and bukan jauh pun kl-penang! 
gambar berempat itu wajib!


fake semata-samata

habis sudah part comolot antara kami! entah bile dapat hang lagi entah la.. anyaway, sayang korang ketat! and thanks for the precious moment!

8 comments:

tyka chou said...

apsal muke cimi mcm tu??hahhahaa

cikcimi said...

sayang jugakkk.
muka aku drama betol.

✿ cik atie said...

tyka~
fake je tuh! jgn percye!

✿ cik atie said...

cimi~
ko kn lisa surihani
memg pndai drama beb!

m!S$ sImpLe.. said...

sedih pulax kalo baca n tgk gambar berkali2...
hehehehehehhe rancang ots utk jmpe...
dasyat!!!
luv u ol so much!!!!!
olwez miz u weh......
nampaknyeeee mesti lg 6 bln kite bkumpul lagi kan?kan?kan?
dulu kat melaka,skrg kat KL,
next kat ne???
TERENGGANU oke???ahahhahaha

bukudiarysofea said...

Terengganu pun bolehh !! Haha love u too bebeh. Hope dapat mencapap lagi dgn korg. Last tu bukan fake okay ;p

✿ cik atie said...

jan~
tganu?? erm.. best jugk..
ko xpyh tye aku, ko tye budk2 nih!

✿ cik atie said...

sara~
tganu blh juger knon! thun ble ntah smpainyew